Me fal – Murat news


Emri i tij në jetën reale është Gökberk Yıldırım dhe ai tashmë është çdo ditë pranë ekraneve tuaja televizive. Me rolin e tij prej një djali të cilit “nëna” që e mendonte se e kishte nënë i vdiq në këto episode. Murat akoma po e vuan shumë ikjen e nënës së tij. Ai tashmë ka vendos që të bashkëjetoj me “dajën” e tij Osman Kozan. Të cilin në realitet të serialit e ka baba. Por që akoma nuk e di.

Murati një djalë i pashëm ka arrit që shumë shpejt të fitoj zemrat e vajzave gjithandej. Për të po flitet shumë, e shumë po pëlqehet. Të gjithë duan të dinë nëse Murat është në ndonjë lidhje dashurie në jetën reale. E, në një kërkim që ne i bëmë profilit të tij në instagram, rezultoi se Gökberk Yıldırım akoma është beqar. Ky po që është një lajm i mirë për vajzat të cilat duan që të kenë informata për të.

Dhe u siguruam që tua sjellim sonte disa foto që ai i ka nda me ndjekësit e tij në po të njëjtin rrjet social, madje fotot e tij kanë arrit të mbledhin shumë pëlqime dhe komente pozitive. Murati, në serial do të vazhdoj të jetoj në shtëpinë e Kozanëve për aq kohë sa të ndryshoj rrjedha e rolit të tij.

 

Insurance

According to law and economics insurance is a type of risk management principally exercised to circumvent the risk of potential loss. A company selling the insurance is called insurer. It has become a lucrative business around the globe. Insurance rates, which are used to determine the amount of premium, may vary from company to company. An uncomplicated example is life insurance. A person pays a certain amount of premiums to the insurer. When he dies a predefined amount is given to his family.

Types of Insurance

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: